Publicatie: Geef ruimte om te groeien!

Op 7 oktober presenteerden we onze publicatie: Geef ruimte om te groeien! Een mooie gids over het begeleiden van mbo- en Associate degree-studenten binnen een creatieve organisatie. Hoe kun je hun talenten optimaal benutten. Dus werk je regelmatige met creatieve stagiairs of starters? Dan is deze gids ontzettend handig. Hij staat boordevol tips van begeleiders, docenten en de jongeren zelf.

Je krijgt met de gids inzicht in hoe het brein van deze jongeren werkt. Maar ook leer je hoe ze het liefst begeleid willen worden. En hoe je ervoor kunt zorgen dat ze helemaal tot bloei komen en je hun talenten kunt inzetten binnen je bedrijf. Dit zorgt voor een fijne werksfeer waarbij jij, als bedrijf, kunt genieten van het moois wat je stagiair brengt en de student volop de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

Langs deze weg willen we iedereen die mee heeft gewerkt aan deze publicatie bedanken voor jullie verhalen, tips en tricks. Hierdoor is het een prachtige handleiding geworden voor bedrijven waardoor de kloof tussen arbeidsmarkt en opleiding verkleind wordt en young talent een kans krijgt om te bloeien.