Leerwerkbedrijven

Onder Take-X vallen twee leuke dynamische leer/werkbedrijven, XR-lab en Stage-X24, met ieder hun eigen specialiteit. Binnen deze leer/werkbedrijven werken studenten samen met specialisten en docenten aan opdrachten of projecten van professionals, als zijnde een echt bedrijf. Vind je het leuk om die mediaproductie of ICT-uitdaging te doen met jonge talenten die je kunnen verbazen met hun visie en kunde? Kijk dan wat XR-lab of Stage-X24 voor je kunnen betekenen. 

XR -lab

XR -lab, de naam zegt het eigenlijk al, is een laboratorium waarin geëxperimenteerd wordt met Extended Reality (XR). Onder XR vallen alle media-ervaringen waarbij de digitale wereld gecombineerd wordt met de biologische. Dit is een breed spectrum, van Augmented Reality tot immersive Virtual Reality. 

In deze bijzondere werkomgeving werken leraren, studenten en bedrijven samen. Aan de hand van echte praktijkopdrachten onderzoekt en experimenteert XR-lab met de nieuwste immersieve technieken. Zo worden er prototypes ontwikkelt en innovatietrajecten opgezet. Als bedrijf kun je op deze manier ontdekken of die nieuwe techniek binnen je werkomgeving of voor jouw product kan worden ingezet. 

Nieuwsgierig geworden? Check dan de XR -lab website.

Of neem direct contact op.

  Stage-X24 

  Is een mediaproductiebedrijf dat bestaat uit talentvolle Audio-Visuele, Media Design en productie studenten. Zij maken onder begeleiding van professionals uit het werkveld ‘out of the box’ videoproducties en 3D-designs. Maar verzorgen ook je talkshow of online event via livestreams. Al dan niet voorzien van toffe instartfilmpjes. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie en samengewerkt met partner-organisaties vanuit de productiewereld. 

  Heeft jouw bedrijf een idee of wens voor een mediaproductie? Dan probeert Stage-X24 eerst helder te krijgen wat je wil. Van daaruit komen ze met gave, passende ideeën waarbij ze de uitdaging niet uit de weg gaan. Op deze manier leren de studenten het meest en zorgen ze ervoor dat je een mooi en professioneel product ontvangt. 

  Heb je zin om aan de slag te gaan met deze talentvolle studenten en ben je benieuwd wat ze voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de website van Stage-X24

  Of neem direct contact op. 

   Projecten

   Ontsnappen uit een gebouw in Virtual Reality

   De studenten en seniors van XR lab hebben zes weken geëxperimenteerd met Virtual Reality (VR) voor…

   Lees meer

   Ontdek Fonies een AR beleving voor kids

   Ook in 2020 was er een samenwerking tussen XR lab en het Cinekid Festival. Voor deze editie maakten de stagiairs…

   Lees meer

   5-wekelijkse terugkerende online talkshow: MBO-Talks

   Door de coronapandemie zijn we veel meer digitaal gaan doen. Waar we voorheen met grote groepen bij elkaar konden komen,…

   Lees meer